Tastați câteva cuvinte pentru a găsi conținut eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Căutări recente
Asistență tehnică

Noua poveste ETI

În Grupul ETI, actualizările constante sunt un mod de viață, nu numai în procesul de producție, ci și în alte domenii - ultimul este imaginea grafică de ansamblu a companiei, pe care am actualizat-o și proiectată cu succes în conformitate cu tendințele actuale.

ETI este prezentă pe piață de mai bine de 72 de ani. De-a lungul anilor, ne-am îmbunătățit și completat gama de produse, ne-am modelat poziția pe piață și numele. De asemenea, ne-am îmbunătățit procesele de producție – produsele noastre din cele mai importante grupuri de producție sunt astăzi fabricate pe linii automate moderne. Actualizările sunt o constantă în compania noastră, nu doar în procesul de producție, ci și în alte domenii - una dintre ele este cu siguranță imaginea grafică de ansamblu a companiei, pe care am actualizat-o și proiectată cu succes în conformitate cu tendințele actuale de-a lungul anilor.

ETI este fața dezvoltării și progresului, ceea ce este confirmat de premiul Fabrica Anului. Noua imagine a mărcii ETI, modernizată pentru o utilizare mai eficientă, modernă și mai ușoară în mediul digital, virtual și real, a fost lansată cu noul logo ETI și slogan general. Comutați la un viitor sigur (versiunea în limba engleză: „Switch to a safe future.”). Continuăm dezvoltarea identității mărcii ETI cu o nouă poveste de comunicare, un site web actualizat, ambalajul produsului și toate celelalte elemente care fac parte din imaginea grafică generală a ETI. Noua imagine grafică de ansamblu, în ciuda actualizării, menține culoarea recunoscută ETI, care a făcut parte din povestea noastră de mai bine de 20 de ani.

Ne face plăcere să vă prezentăm identitatea reînnoită a ETI.

Cosul dumneavoastra este gol.