Tastați câteva cuvinte pentru a găsi conținut eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Căutări recente
Asistență tehnică
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.ETIGROUP.RO

Site-ul web www.etigroup.ro , precum și întreg conținutul acestuia sunt proprietatea exclusivă a ETI ROMÂNIA SRL, cu sediul în București, str. Doina, nr. 17, sector 5, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/19450/2007, cod unic de înregistrare 2258420.
 
Nicio parte din acesta nu poate fi reprodusă, total sau parțial, fără acordul expres al ETI ROMÂNIA SRL.
 
Prezentele condiții reprezintă un contract între utilizatorul site-ului www.etigroup.roși ETI ROMÂNIA SRL ce privește atât utilizarea site-ului web cât și achiziționarea de produse și servicii din domeniul instalațiilor electrice, al produselor ceramice, sculelor și echipamentelor, precum și al produselor din plastic și cauciuc tehnic, prin intermediul acestuia de către utilizatori.


1. DEFINIREA TERMENILOR

 
1.1.  Site– pagina de internet www.etigroup.ro prin intermediul căruia operează furnizarea de produse și servicii, produse ceramice, scule și echipamente, produse din plastic și cauciuc tehnic, precum și orice alte produse sau servicii.
1.2.  Utilizator– orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul www.etigroup.ro, indiferent de scopul avut.
1.3.  Producător și/sau Furnizor de produse și servicii electrice– orice producător/și sau furnizor de produse și servicii în domeniul instalațiilor electrice, producător și/sau furnizor de produse ceramice, scule, echipamente, producător și/sau furnizor de produse din plastic și cauciuc tehnic, etc.
1.4.  Client– orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul și efectuează o comandă.
1.5.  ETI – denumirea sub care se comercializează pe piață serviciile și produsele ETI ROMÂNIA SRL, aparținând producătorului de echipamente electrice ETI ELEKTROELEMENT DD din Slovenia, ori partenerilor acestuia.
 

2. ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

 
2.1.  Prin utilizarea acestui site sau prin comandarea produselor și serviciilor din domeniul instalațiilor electrice promovate pe acest site, Utilizatorul își dă acordul implicit cu privire la termenii și condițiile site-ului. Acceptarea termenilor și a condițiilor reprezintă expresia voinței personale și constituie o obligație legală între Utilizator și ETI ROMÂNIA SRL. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii și condițiile site-ului, acesta trebuie să înceteze utilizarea site-ului.
2.2.  ETI ROMÂNIA își asumă dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum și site-ul www.etigroup.ro și structura acestuia sau de a putea efectua alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorului în acest sens.
2.3.  ETI ROMÂNIA își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborărilor livrări refuzate sau plăți nerealizate pentru produse sau servicii furnizate.
2.4.  Achiziționarea de produse în cadrul site-ului web www.etigroup.ro implică acceptul prezentelor termeni și condiții, reprezentând un contract încheiat între părți.
 

3. COPYRIGHT

 3.1.  Design-ul și conținutul site-ului www.etigroup.ro și a newsletter-ului ETI incluzând orice texte, imagini, reprezentări grafice sau elemente de grafică web, sunt proprietatea intelectuală a ETI ROMÂNIA SRL. Orice încercare de copiere, înstrăinare sau fraudă se pedepsește conform legislației în vigoare.
3.2.  Reproducerea conținutului site-ului www.etigroup.ro se poate face numai cu acordul expres al ETI ROMÂNIA SRL.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI

 

4.1.  ETI ROMÂNIA nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de accesare sau de utilizare a site-ului și nici pentru eventualele greșeli ale utilizatorului în accesarea și utilizarea site-ului.
4.2.  ETI ROMÂNIA nu garantează că site-ul nu poate fi afectat de programe malware care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

 

5. SERVICIILE ȘI PRODUSE OFERITE PE SITE

 

5.1.  ETI este încă din anul 1950 recunoscut ca fiind un furnizor de vârf al produselor și serviciilor din domeniul instalațiilor electrice, precum și ca producător important al produselor ceramice, sculelor și echipamentelor, produselor din plastic și cauciuc tehnic. În prezent produsele ETI sunt vândute în peste 60 de țări din toată lumea, compania ETI investind foarte mult în cercetare și dezvoltare, precum și în activități de inovare.
5.2.  Prin calitatea produselor și serviciilor comercializate ETI urmărește continuu să obțină satisfacerea clienților și atingerea performanțelor corespunzătoare în afaceri, toate produsele EI fiind certificate pe plan internațional.
5.3.  ETI își propune să contribuie la formarea viitorului prin oferirea unei game complete de produse și servicii de înaltă calitate, prin îmbunătățirea flexibilității și competitivității, introducerea de produse noi, investirea profitului în know – how, piață și dezvoltare tehnologica. De asemenea, ETI dorește satisfacerea tuturor clienților/utilizatorilor care au nevoie de instalații electrice în segmentul rezidențial, industrial și electrodistribuție pe piața mondială, oferind utilizatorilor și clienților o gamă variată de produse electrice, precum : dispozitive modulare de protecție diferențiată; întrerupătoare automate modulare; comutatoare și contactoare; transformatoare și dispozitive de alimentare; siguranțe fuzibile și accesorii ale acestora; prize și fise industriale; socluri și startere; componente pentru rețele electrice, precum și produse ceramice, scule, echipamente, produse din plastic și cauciuc tehnic, s.a.m.d.
5.4.  Comandarea și vânzările produselor și serviciilor se supun Condițiilor Generale de comandă și de vânzare, la care se adaugă prevederile prezentului contract.
5.5.  ETI ROMÂNIA acționează ca și unic importator și furnizor al producătorului de echipamente electrice ETI ELEKTROELEMENT DD din Slovenia, astfel cum acesta a fost definit în art. 1.5. și producătorul își asumă responsabilitatea pentru produsele și serviciile puse pe piață. ETI ELEKTROELEMENT D.D. în calitate de producător garantează calitatea produselor și a serviciilor apărute pe site, pentru aceste produse producătorul a obținut certificat de calitate ISO 9001:2008 și certificat de mediul ISO 14001:2004.
5.6.  Informațiile publicate pe site-ul www.etigroup.rosunt informații generale, cu scop consultativ. Datele și informațiile prezentate pe acest site nu reprezintă recomandări, garanții, consultanță sau angajament din partea ETI ROMÂNIA SRL.
5.7.  Eventualele neconcordanței sau erori care pot apărea pe conținutul site-ului nu implică nicio răspundere, indiferent de natură pentru ETI ROMÂNIA SRL.

 

6. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

6.1.  ETI ROMÂNIArespectă în totalitate legislația privind securitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorului și se angajează să nu închirieze, vândă sau înstrăineze sub nici o formă datele Utilizatorilor unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor organisme de stat.
6.2.  Prin accesarea și utilizarea site-ului, Utilizatorul își manifestă acordul pentru reținerea informațiilor în baza de date ETI ROMÂNIA și utilizarea acestora în scopul facilitării accesului pe site, precum și de îmbunătățire produselor și serviciilor furnizate.

 

7. CONTRACTUL DE VÂNZARE - CUMPĂRARE

 

7.1.  Orice comandă efectuată pe site-ul www.etigroup.ro; telefonic/fax la nr. 012.317.17.43 sau prin e-mail la adresa : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. fi considerată intenția utilizatorului de a achiziționa un anumit produs sau echipament.
7.2.  Acceptarea cererii de comandă va fi transmisă prin e-mail de către ETI ROMÂNIA. De la momentul recepționării comenzii prin telefon/fax e-mail sau prin intermediul vânzării online pe site, moment de la care va intra în vigoare prezentul contract.
7.3.  Produsele și serviciile din domeniul instalațiilor electrice publicate pe site-ul www.etigroup.roau în vedere disponibilitatea furnizorului indicat la art. 1.5. Termenii și condițiile Furnizorului indicat la art. 1.5 sunt adiționale termenilor și condițiilor acestui site și pot include proceduri de plată, obligații ale părților, condiții de anulare, modificare ale comenzilor, restituiri de bani sau alte restircții.
7.4.  În cazul „Promoțiilor”, ETI ROMÂNIA produsele sunt supuse disponibilității de moment a furnizorului. Așadar, confirmarea comenzii acestor produse va fi realizată după o prealabilă verificare a disponibilității.
7.5.  Utilizatorul/Clientul are obligația de a citi cu atenție toate condițiile aplicabile ofertelor speciale identificate în conținutul site-ului. În acest caz Utilizatorul/Clientul va trebui să ia legătura cu reprezentanții ETI ROMÂNIA pentru detalii complete.

 
8. PREȚURI ȘI COSTURI

 

8.1.  Prețurile (tarifele) publicate pe site-ul www.etigroup.rosunt exprimate în RON și sunt valabile la data publicării, pentru perioadele specificate. Pentru fiecare produs este prezentat prețul sau tariful pe aceeași pagină cu descrierea detaliată a acestuia.
8.2.  Prețul afișat reprezintă costul produsului inclusiv TVA.
8.3.  Prețurile prezentate de site nu includ (în funcție de produsul ales) – taxe de transport la domiciliul sau sediul Utilizatorului/Clientului, aceste costuri urmând a fi suportate separat de către Utilizator/Client.
8.4.  Livrarea produselor sau serviciilor comandate se realizează prin serviciul de curierat GLS Curier. Costurile de transport variază în funcție de valoarea comenzii plasată, aceste costuri fiind publicate pe site-ul etigroup.ro va rubrica „vânzare online”.
8.5.  Produsele comercializate prin intermediul site-ului etigroup.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării vor fi însoțite de factura fiscală și, dacă este cazul, de certificat de conformitate, certificat de garanție sau instrucțiuni de utilizare.

 

9. FACTURA FISCALĂ ȘI ALETE DOCUMENTE ÎNSOȚITOARE

 

9.1.  În baza comenzii ferme a Utilizatorului/Clientului ETI ROMÎNIA va emite o factură fiscală pentru produsele livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentele prevăzute de lege pentru produsul/produsele comandat(e), după caz, respectiv : certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

 

10. PROCEDURA DE PLATĂ

 

10.1.  Plata produselor sau serviciilor comandate poate fi efectuată în numerar în lei, ramburs, prin transfer bancar în contul ETI ROMÂNIA sau prin card de credit (Mastercard/VISA/American Express) sau ramburs la momentul primirii coletului.
10.2.  Utilizatorul/Clientul are obligația achitării separate a costurilor de transport corespunzătoare coletului transmis, astfel cum acestea sunt publicate pe site-ul etigroup.ro.
10.3.  Pentru plățile efectuate online, prin card de credit, tranzacția financiară va fi intermediată și procesată de terțe persoane, respectiv interogatori de plăți online.
10.4.  După confirmarea tranzacției și acceptarea sumei finale spre plată, Utilizatorul va fi redirecționat către o platformă de plată online. Acest moment coincide cu părăsirea site-ului www.etigroup.ro, respectiv cu părăsirea sferei de aplicabilitate a termenilor și condițiilor acestui site, Utilizatorul având obligația să ia la cunoștință de termenii și condițiile aplicabile platformei de plată online.
10.5.  ETI ROMÂNIA sau Furnizorii acestuia nu își asumă nicio obligație de a livra produsul/produsele comandat(e) în cazul neplății integrale a acestora. În acest caz, Clientul este pe deplin responsabil pentru plata sumelor aferente produsele comandate.
10.6.  Clientul are obligația de efectua plata prin modalitățile recunoscute și prezentate pe site sau prin confirmarea comenzii. ETI ROMÂNIA își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe sau comisioane percepute la momentul efectuării plăților prin intermediul modalității de plată alese. În acest caz, ETI ROMÂNIA are obligația să informeze utilizatorul cu privire la taxele și comisioanele aplicabile.
10.7.  În cazul plăților efectuate cu cartea de credit aparținând altei persoane, ETI ROMÂNIA își rezervă dreptul de a solicita o autorizare scrisă din partea titularului cardului. Pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cărții de credit, ETI ROMÂNIA va putea efectua verificări aleatorii, înainte de a emite documentele de plat[. Aceste verificări pot privi dovada domiciliului sau sediul Cumpărătorului, solicitarea unei copii a cărții de credit, precum și a unui extras de cont.

 

11. RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

 

11.1.  ETI ROMÂNIA este responsabil de livrarea și ambalarea corespunzătoare a produsului/produselor comandat(e).
11.2.  Riscul pierderii produsului/produselor comandat(e) se transferă la Client în momentul predării efective a bunurilor către acesta.

 

12. ACCEPTAREA PRODUSULUI/PRODUSELOR

 

12.1.  La prezentarea de către firma de curierat rapid a coletului, Clientul are obligația de a semna de primire și de a achita contravaloarea coletului, în situația în care acesta optează pentru plata ramburs. Ulterior, Clientul are obligația de a desigila coletul și de a verifica produsul/produsele comandat(e).
12.2.  Clientul are dreptul să nu accepte produsele livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în comandă. În acest caz, ETI ROMÂNIA îți asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.
12.3.  De asemenea, Clientul (persoană fizică) are dreptul să returneze produsul/produsele comandat(e) în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora, cu respectarea condițiilor generale de retur.

 

13. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

13.1.  În cazul în care Clientul optează pentru plata prin OP sau plata cu cardul, acesta va intra în proprietatea produselor numai după confirmarea plății.
13.2.  În cazul în care Clientul optează pentru plata ramburs, acesta va intra in proprietatea produselor și va avea dreptul de a deschide coletul numai după semnarea documentelor de transport și efectuarea plății.

 

14. PROCEDURA DE RETUR

 

14.1.  Returnarea produsului/produselor comandat(e) se poate realiza în următoarele cazuri:
Clientul a primit un alt produs/alte produse: Când Clientului i-a fost livrat un alt produs decât cel comandat, el va anunța în cel mai scurt timp posibil această împrejurare, pentru ca produsul/produsele să fie returnat(e) și înlocuit(e) cu cel(e) comandat(e). În acest caz cheltuielile de transport (tur – retur) vor fi suportate de către ETI ROMÂNIA;
- Produsele comandate prezintă deteriorări vizibile: Când produsele comandate prezintă deteriorări vizibile, Clientul are dreptul de a refuza livrarea. În acest caz Clientul este obligat să anunțe imediat ETI ROMÂNIA pentru a putea proceda la livrarea unui alt produs (același tip cu cel comandat), situație în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar pentru procesarea și livrarea unei noi comenzi.
- Denunțarea unilaterală a contractului: Conform prevederilor Ordonanței de 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii; Consumatorul are dreptul să notifice în scris ETI ROMÂNIA că renunță la încheierea contractului la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la momentul primirii produsului/produselor. Renunțarea la cumpărare în termenul menționat se aplică numai în situația achiziționării produselor de pe site-ul etigroup.ro. Produsul/produsele returnat(e) trebuie să fie în aceeași stare în care acestea au fost livrate, în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile intacte, împreună cu toate documentele care le-au însoțit. În acest caz, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către Client, iar rambursarea contravalorii produselor se va face în termen de 14 de zile de la returnarea acestora.
14.2.  Dacă în momentul returnării produsele comandate prezintă defecte, precum : sunt murdare, prezintă zgârieturi, tăieturi, crăpături, urme de lovituri sau lipsuri cantitative, ETI ROMÂNIA își rezervă dreptul de a solicita costuri pentru readucerea produselor în starea inițială (dacă este posibilă) sau pentru a acoperi contravaloarea acestora. În situația în care Clientul își manifestă opțiunea de a-i fi reexpediat(e) produsul(e), costurile de expediție vor fi suportate de acesta.
14.3.  ETI ROMÂNIA nu acceptă în nicio situație returnarea unor produse a căror ambalaje sunt desfăcute, impunându-se returnarea sigilată a produselor. Starea produselor returnate trebuie să fie aceeași ca la momentul achiziționării sau cel al livrării, iar ambalajele acestora trebuie menținute intacte.
14.4.  Cererea de returnare va fi soluționată în termen de 30 de zile de la data depunerii acesteia la sediul ETI ROMÂNIA, iar aceasta trebuie însoțită de următoarele documente : cerere de denunțare unilaterală a contractului completată cu datele de identificare ale persoanei care face denunțarea, semnată și datată, datele produsului returnat și motivul returnării, factura în original, certificatul de garanție al produsului și/sau certificatul de conformitate (dacă este cazul), copia cărții de identitate a persoanei care apare pe factură ca și Client.
 

15. RECLAMAȚII ȘI NEMULȚUMIRI


15.1.  În cazul în care Clientul are nemulțumiri sau dorește clarificări sau lămuriri cu privire la produsul/produsele comandat(e) pe site-ul etigroup.ro, are posibilitatea de a solicita suportul tehnic, la nr. de telefon/fax : 012.317.17.43 sau prin e-mail la adresa : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
15.2.  În cuprinsul solicitărilor adresate în acest sens către ETI ROMÂNIA solicităm Utilizatorului/Clientului să specifice mai multe detalii, respectiv : numele complet, data la care s-a efectuat comanda, categoria în care este inclus produsul, data și metoda de livrare, în baza cărora va fi procesată solicitarea Clientului, detalii privind problema întâmpinată/.
15.3.  Orice reclamație referitoare la produsele comercializate de ETI ROMÂNIA trebuie formulată în scris și depusă la sediul ETI ROMÂNIA, transmisă prin fax sau prin e-mail  în maximum 5 zile de la data primirii produselor.

 

16. FORȚĂ MAJORĂ

 
16.1.  ETI ROMÂNIA  nu este responsabilă pentru inconvenientele care sunt rezultate ale unor circumstanțe neprevăzute de forță majoră (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil) care afectează derularea raporturilor contractuale între părți.
16.2.  ETI ROMÂNIA nu este responsabilă de neîndeplinirea ori îndeplinirea defectuoasă pentru inconvenient datorat altor persoane terțe față de raportul dintre părți.
16.3.  În situația în care este incident vreun caz de forța majoră, astfel cum este definit prin lege, părțile sunt exonerate de răspundere.
16.4.  Partea contractantă care invocă forța majoră trebuie să notifice cealaltă parte contractantă, în cel mult 5 zile de la momentul încetării situației care a determinat incidența forței majore, în caz contrar contractul își va produce efectele.

 
17. ABONARE NEWSLETTER

 
17.1.  Abonarea la newsletter-ul ETI ROMÂNIA este gratuită și implică acordul Utilizatorului asupra Termenilor și Condițiilor. 
17.2.  Pentru schimbarea adresei de primire a newsletter-ului, Utilizatorul trebuie să urmeze instrucțiunile indicate la sfârșitul fiecărui newsletter primit pe e-mail.
17.3.  Pentru dezabonarea de la newsletter-ul ETI ROMÂNIA, Utilizatorul trebuie să acceseze link-ul indicat la sfârșitul oricărui newsletter primit.
17.4.  Utilizatorul poate retrimite orice newsletter primit din partea ETI ROMÂNIA, fără a avea dreptul să opereze modificări asupra conținutului și structurii, doar pentru a fi folosite în scopuri personale, non-comerciale.
17.5.  Pentru îmbunătățirea serviciilor, ETI ROMÂNIA poate strânge anumite informații referitoare la popularitatea subiectelor, care să ajute la oferirea unor informații relevante pentru toți abonații. Toate aceste informații sunt strict confidențiale și nu vor fi transmise către terțe persoane.
17.6.  Pentru întrebări, sugestii sau reclamații, vă rugăm să ne contactați la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 
Cosul dumneavoastra este gol.