Tastați câteva cuvinte pentru a găsi conținut eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Căutări recente
Asistență tehnică
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Despre noi

Din anul 1950 ETI s-a dezvoltat fiind recunoscut ca furnizor de vârf al produselor și serviciilor din domeniul instalațiilor electrice, precum și ca producător important al produselor ceramice, sculelor și echipamentelor, produselor din plastic și cauciuc tehnic.

Un element important în strategia de dezvoltare îl reprezintă filialele sale din Slovenia și străinătate și colaborarea strânsă cu parteneriI strategici. ETI are în ziua de azi mai mult de 1.700 de angajați, iar produsele sale se vând în mai mult de 60 de țări în toată lumea.Compania investește mult în cercetare și dezvoltare precum și în activitățile de inovare. ETI este una dintre primele firme din Slovenia care a obținut certificatul de calitate ISO 9001 și certificatul de mediu ISO 14001.

Prin calitatea produselor și serviciilor se urmărește continuu să se obțină satisfacerea clienților și atingerea performanței corespunzătoare în afaceri. Toate produsele noastre sunt certificate pe plan internațional.

Am reușit să creăm un concern internațional competitiv și orientat spre dezvoltare, a cărui creștere nu a putut fi oprită nici de presiunea externă a concurenței și nici de recesiunea din ultimii ani. Viitorul îl vom construi în continuare pe baza unei oferte de înaltă calitate a gamei complete de produse și servicii, prin îmbunătățirea flexibilității și competitivității, introducerea produselor noi, iar profitul îl vom investi în know-how, piață și dezvoltarea tehnologică.

 

 
Cosul dumneavoastra este gol.